loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Een uniek concept

Autobedrijf Feijen is gestart in 2009 als reparatie- en onderhoudsdeskundige van personenauto′s en bedrijfsauto′s. Al snel werden de diensten uitgebreid met de verkoop van zowel nieuwe auto′s als occasions en de verkoop en opslag van autobanden. Autobedrijf Feijen beschikt over het RDW-erkend keurmerk, dus ook voor uw APK keuring zijn we u graag van dienst.

Voor Autobedrijf Feijen is de tevreden klant erg belangrijk. Klantgerichtheid, kwaliteit, service en betaalbaarheid vormen de speerpunten van het bedrijf. Brengt u uw auto ter reparatie? U krijgt te allen tijde een leenauto als gratis vervangend vervoer. Ook zijn we zes dagen per week bereikbaar, zowel overdag als in de avonduren.

Wij helpen u verder

Gallery Image 0

Gerard Feijen | Eigenaar
1 ste Aanspreekpunt

Gallery Image 1

Dirk | Technisch Specialist
Aanspreekpunt Werkplaats

Content Image 16

Daarom kiest u voor ons

Door het volgen van gerichte opleidingen en jarenlange ervaring in het Opel segment heeft Autobedrijf Feijen zich gespecialiseerd in Opel auto′s. Alle ins en outs van Opel zijn bij ons bekend, waardoor snelle reparaties, hoogwaardig advies en een optimale dienstverlening vanzelfsprekend zijn. Door de jarenlange ervaring in de autobranche kunnen wij u natuurlijk ook voor alle andere merken auto′s van dienst zijn.

Benieuwd wat Autobedrijf Feijen voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte en advies op maat. Gaat u akkoord met onze offerte, dan zorgen wij voor een snelle uitvoering en oplevering. Of het nu gaat om reparaties, onderhoudswerkzaamheden of de aankoop van een auto, wij hebben de kracht om snel op uw vraag in te spelen.

29
Occasions op voorraad
9,6
Klanttevredenheid
Morgen Internet – Zorgeloos Light website